Ook dit voorjaar is het mogelijk om een proefvaart te maken met de WR 17.  vanaf 1 april zullen we bijna elk weekend bij het hemmeland in Monnickendam opstapdagen organiseren. Een verzoek: meld je van te voren aan om zeker te weten dat je niet voor niets komt. en dat er niet teveel mensen zijn zodat iedereen voldoende tijd heeft om de Windrider belevenis mee te maken.

Een proefvaart is natuurlijk de beste kennismaking met de Windrider 17 Trimaran. De boot hebben we klaar staan op een trailer zodat we bij jou in de buurt kunnen zeilen. Uiteraard is er een limiet aan de afstand.

Bij het proefvaren met de Windriders 17 zijn we zo goed als niet afhankelijk van het weer. Zolang er geen ijs ligt kan er in principe proefgevaren worden. Er zijn wel een aantal voorwaarden;

  • Om de boot optimaal te leren kennen moet er natuurlijk wel wind zijn. Windstilte is zeldzaam maar het kan toch gebeuren dat er op de dag van de proefvaart helemaal geen wind staat en dat je voor niks komt. Dat kunnen we voorkomen door van tevoren telefonisch contact te hebben.
  • De Windrider Trimarans zijn open boten. Dat betekent dat je je niet goed kunt beschermen tegen de weersinvloeden behalve door het dragen van de juiste kleding. Indien nodig krijg je van ons een droogpak te leen tijdens de proefvaart. Hieronder kun je je gewone kleding aanhouden.
  • Geinteresseerd?

Ga dan naar het Contact Formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een afspraak.